Begin de avond fris met ons huisaperitief:

   Caipirão; Licor Beirão met limoen.

Of begin de avond sprankelend met onze huisbubbel; Obelisco.

 

 Portugees genieten!

Portugees Restaurant Costas
Oosterhaven 19
1671 AA Medemblik

 

Iets afhalen? Dat kan op vrijdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur, u kunt tot 19.30 uur bestellen. Kijk op de afhaalkaart voor de mogelijkheden.

 

U kunt bestellen via de bestellijn:
0227-548017


Het laatste nieuws!

Covid 19 nieuws

Ook wij zijn gesloten tot en met 28 april  maar afhalen of laten bezorgen behoord wel tot de mogelijkheden. Kijk  daarvoor op de afhaalpagina!

Tapaslunch
Op zaterdag en zondag kunt u vanaf 13.00 uur een Tapaslunch reserveren,een 3 gangenlunch inclusief dessert. Alleen op reservering vanaf 8 personen.

Walking dinner
Een feestje organiseren maar niet te stijf of formeel, een beetje zitten af en toe staan. Walking dinner is zoiets; in overleg serveren wij  7 gerechtjes. We beginnen met borrelhapjes en als iedereen binnen is gaan we van start. Geheel naar wens met of zonder dessert in een all in prijs voor de duur van 4 uur. Dit arrangement kan vanaf 30 personen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u eens iets anders
Wij hebben niet alleen dinerbonnen maar wij maken daarbij ook veel pakketten, dat geeft nog leuker!

Stadswandeling om Medemblik te leren kennen
Om Medemblik te leren kennen kunnen voor u een Stadswandeling verzorgen. De wandeling duurt 1,5 uur. Onder leiding van een echte Medemblikker loopt u door de oude stad en zult u versteld staan van de weetjes en  historie van de stad.

Voor meer informatie kunt u altijd bellen of een e-mail sturen!