OPEN

Deze week zijn wij vanaf donderdag
tot en met zondag geopend.


Lekker Portugees genieten

RESERVEREN

U kunt reserveren via de reserveringslijn

Oosterhaven 19 1671 AA Medemblik
Reserveringslijn:
0227-548017

Wij beantwoorden wel de telefoon en
anders bellen wij zo snel mogelijk terug.

Het laatste nieuws!

Vacature:

Wij zijn op zoek naar een medewerkster bediening( 20 uur per week)   &  leerling-kok niveau 2 of 3, reageren mag telefonisch!

Tapaslunch:

Op zaterdag en zondag kunt u vanaf 13.00 uur een Tapaslunch reserveren,een 3 gangenlunch inclusief dessert. Alleen op reservering vanaf 8 personen.

Walking dinner

Een feestje organiseren maar niet te stijf of formeel, een beetje zitten af en toe staan. Walking dinner is zoiets; in overleg serveren wij    7  gerechtjes. We beginnen met borrelhapjes en als iedereen binnen is gaan we van start. Geheel naar wens met of zonder dessert in een all in prijs voor de duur van 4 uur. Dit arrangement kan vanaf 30 personen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Wilt u eens iets anders, wij hebben niet alleen dinerbonnen maar  wij maken daarbij ook veel pakketten, dat geeft leuker!

 

Om Medemblik te leren kennen kunnen voor u een Stadswandeling verzorgen. De wandeling duurt 1,5 uur. Onder leiding van een echte Medemblikker loopt u door de oude stad en zult u versteld staan van de weetjes en  historie van de stad.

 

 

Voor meer informatie  kunt u altijd bellen of een e-mail sturen!